Κίνα γρήγορη δίοδος διορθωτών αποκατάστασης κατασκευαστής

Μεγάλες καινοτομίες Huixin φρόνησης απεριόριστες 

ειδήσεις

September 30, 2019

Electronica Ινδία 2019

   Τα 25-27 Σεπτεμβρίου, Electronica Ινδία το 2019 κρατήθηκαν επιτυχώς στο κέντρο της Ινδίας EXPO, μεγαλύτερη NCR Noida Δελχί, Ινδία.

 

   Το Huixin συμμετείχε σε αυτήν την έκθεση, τα πολύ καινοτόμα και διαφοροποιημένα νέα προϊόντα που επιδείχθηκαν όπως έχει προγραμματιστεί.

  

   Με την ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας, η ζήτηση για τα προϊόντα καταναλωτικών ηλεκτρονικά παίρνει επίσης ισχυρότερη και ισχυρότερη, με συνέπεια μια έλλειψη μερικών ηλεκτρονικών συστατικών. Εντούτοις, σε αυτήν την έκθεση, Huixin παρουσίασε στον κόσμο την καταπληκτική δύναμη, την τεχνολογία προτεραιότητας, τα διαφοροποιημένα προϊόντα του, ποικίλες δημοφιλείς λύσεις εφαρμογής και λύσεις υπηρεσιών, οι οποίες προσέλκυσαν πολλούς εκθέτες στη μελέτη, καθώς επίσης και πολλοί σχετικοί επιχειρήσεις και εμπειρογνώμονες έρχονται να συμβουλευθούν, να ανταλλάξουν και να συζητήσουν τη συνεργασία.

 

   Οι γέφυρες διορθωτών που αναπτύσσονται και που παράγονται από Huixin έχουν εγκωμιαστεί από τους πελάτες για το μικρό μέγεθός τους, απλή εγκατάσταση, εκτός από anti-surge πινάκων κυκλωμάτων τη διαστημική, υψηλή τρέχουσα ικανότητα, και τη σταθερότητα προϊόντων κάτω από το υψηλό φορτίο.

 

   Το Huixin έχει καθιερώσει επιτυχώς τη φήμη βιομηχανίας του μέσω της συνεχούς καινοτομίας στα ηλεκτρονικά προϊόντα. Θα βάλουμε πάντα» τις ανάγκες των πελατών συνεδρίασης» πρώτα εξ αρχής, προσπαθώντας να παρέχουμε το κανάλι καλύτερου και ανεφοδιασμού ασφάλειας για τους πελάτες.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Electronica Ινδία 2019  0

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Electronica Ινδία 2019  1

 

Στοιχεία επικοινωνίας