Κίνα γρήγορη δίοδος διορθωτών αποκατάστασης κατασκευαστής

Μεγάλες καινοτομίες Huixin φρόνησης απεριόριστες 

ειδήσεις

April 18, 2019

EXPO Electronica 2019

   Τα 15-17 Απριλίου, EXPO Electronica το 2019 κρατήθηκαν επιτυχώς στο κέντρο έκθεσης IEC κρόκος-EXPO στη Μόσχα, Ρωσία

 

   Σαν γνωστή επιχείρηση διόδων, Huixin συγκλόνισε πολλά vistors και έφθασε σε ένα νέο επίπεδο.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για EXPO Electronica 2019  0

 

1. Ο ανεφοδιασμός υπερβαίνει την απαίτηση

 

* Ισχυρή απαίτηση και απεριόριστες προοπτικές

   Με την ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας, η ζήτηση για τα προϊόντα καταναλωτικών ηλεκτρονικά παίρνει επίσης ισχυρότερη και ισχυρότερη, με συνέπεια μια έλλειψη μερικών ηλεκτρονικών συστατικών. Εντούτοις, σε αυτήν την έκθεση, Huixin παρουσίασε στον κόσμο την καταπληκτική δύναμη, την τεχνολογία προτεραιότητας, τα διαφοροποιημένα προϊόντα του, ποικίλες δημοφιλείς λύσεις εφαρμογής και λύσεις υπηρεσιών, οι οποίες προσέλκυσαν πολλούς εκθέτες στη στάση και τον έλεγχο, καθώς επίσης και πολλοί σχετικοί επιχειρήσεις και εμπειρογνώμονες έρχονται να συμβουλευθούν, να ανταλλάξουν και να συζητήσουν τη συνεργασία.

 

2.Seize η ευκαιρία

 

* Ατελείωτο ρεύμα των επισκεπτών

   Με την ανάπτυξη των νέων βιομηχανιών, οι άνθρωποι γίνονται όλο και περισσότερο ακριβείς από την άποψη της απόδοσης, του μεγέθους, και της εμφάνισης των ηλεκτρονικών προϊόντων. Τα ηλεκτρονικά προϊόντα κινούνται βαθμιαία προς τα μικρότερα και μικρότερα κυκλώματα, την υψηλότερη και υψηλότερη πυκνότητα κυκλωμάτων, και τις γρηγορότερα και γρηγορότερες ταχύτητες μετάδοσης. Η δίοδος ως σημαντικό συστατικό των ηλεκτρονικών προϊόντων, νέα ηλεκτρονικά συστατικά αναπτύσσεται στην κατεύθυνση του τσιπ, τη μικρογράφηση, την υψηλή συχνότητα, την ευρεία ζώνη, τη υψηλή ακρίβεια, την ολοκλήρωση και την προστασία του περιβάλλοντος.

 

 

   Οι γέφυρες διορθωτών που αναπτύσσονται και που παράγονται από Huixin έχουν εγκωμιαστεί από τους πελάτες για το μικρό μέγεθός τους, απλή εγκατάσταση, εκτός από anti-surge πινάκων κυκλωμάτων τη διαστημική, υψηλή τρέχουσα ικανότητα, και τη σταθερότητα προϊόντων κάτω από το υψηλό φορτίο.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για EXPO Electronica 2019  1

 

   Με βάση το παρόν και να αναμείνει με ενδιαφέρον το μέλλον, Huixin θα επωφεληθεί της ευκαιρίας, να επενδύσει το περισσότερους εργατικό δυναμικό, τους υλικούς πόρους και οικονομικούς πόρους, να επιταχύνουν την ανάπτυξη μιας νέας γενιάς των τμημάτων νέου τύπου με τα ανεξάρτητα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, να αυξήσει την τεχνολογία παραγωγής Huixin σε ένα νέο επίπεδο, και οι άνθρωποι βοήθειας απολαμβάνουν τη ζωή νοημοσύνης.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας