Κίνα γρήγορη δίοδος διορθωτών αποκατάστασης κατασκευαστής

Μεγάλες καινοτομίες Huixin φρόνησης απεριόριστες 

ειδήσεις

November 18, 2019

EXPO Νέο Δελχί 2019 οδηγήσεων

   Στις 16 Νοεμβρίου, το EXPO Νέο Δελχί των τριών ημερών οδηγήσεων έγινε επιτυχώς στο κέντρο της Ινδίας EXPO, μεγαλύτερο Noida, Ινδία. 

 

   Η ηλεκτρονική Huixin συμμετείχε σε αυτήν την έκθεση για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών, λαμβανόμενοι ισχυροί έπαινοι όπως αναμενόταν. Οι επισκέπτες παρουσίασαν μεγάλα ενδιαφέροντα για τα προϊόντα Huixin.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για EXPO Νέο Δελχί 2019 οδηγήσεων  0

 

   Το EXPO των οδηγήσεων στην Ινδία έχει γίνει μια πηγή έμπνευσης για τα καινοτόμα προϊόντα, τις τεχνολογίες και τις τάσεις στη βιομηχανία των παγκόσμιων οδηγήσεων. Των εφαρμογών τεχνολογίας ο φωτισμός των λύσεων και των οδηγήσεων σε αυτήν την έκθεση είναι επίσης ένα από τα κυριώτερα σημεία του, είναι ένα μεγάλο γεγονός για την ανταλλαγή των συμμετεχόντων στη βιομηχανία ηλεκτρονικής.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για EXPO Νέο Δελχί 2019 οδηγήσεων  1

 

    Μετά από τις τεχνικές λύσεις από Huixin, πολλοί πελάτες ήταν πολύ ικανοποιημένοι και έφθασαν στις προθέσεις αγορών επίτόπου. Το Huixin έφερε επίσης πολλά διαφορετικά κυριώτερα σημεία, παρουσίασε τον επαγγελματισμό, την αφθονία, την ποικιλομορφία και καινοτομία στην έκθεση. 

 

   Κατανόηση των αναγκών να χρησιμευθούν οι πελάτες, η καινοτομία έρευνας και ανάπτυξης και τα υψηλής ποιότητας προϊόντα για να χαιρετίσουν το μέλλον. Το Huixin συμμετείχε στις εκθέσεις σε διάφορες χώρες καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, η εμφάνιση στις διεθνείς εκθέσεις έχει δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες για την επιχείρηση να επεκτείνει τις υπερπόντιες αγορές.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για EXPO Νέο Δελχί 2019 οδηγήσεων  2

Στοιχεία επικοινωνίας