Κίνα γρήγορη δίοδος διορθωτών αποκατάστασης κατασκευαστής

Μεγάλες καινοτομίες Huixin φρόνησης απεριόριστες 

ειδήσεις

June 3, 2019

COMPUTEX Ταϊπέι 2019

  Ο πέντε ημερών διεθνής υπολογιστής COMPUTEX 2019,39th Ταϊπέι παρουσιάζει ότι έχει τελειώσει επιτυχώς την 1η Ιουνίου.

 

   Το Huixin παρείχε μια ακριβή πλατφόρμα για τους σφαιρικούς εκθέτες και τους αγοραστές, που παρουσιάστηκαν τις τεράστιες εμπορικές ευκαιρίες σε πολλούς πελάτες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

   Σαν επαγγελματικό κύριο κατασκευαστή των διόδων, ο θάλαμος Huixin προσέλκυσε πολλούς επισκέπτες που συμβουλεύονται.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για COMPUTEX Ταϊπέι 2019  0

 

   Με την ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας, η ζήτηση για τα προϊόντα καταναλωτικών ηλεκτρονικά παίρνει επίσης ισχυρότερη και ισχυρότερη, με συνέπεια μια έλλειψη μερικών ηλεκτρονικών συστατικών. Εντούτοις, σε αυτήν την έκθεση, Huixin παρουσίασε στον κόσμο την καταπληκτική δύναμη, την τεχνολογία προτεραιότητας, τα διαφοροποιημένα προϊόντα του, ποικίλες δημοφιλείς λύσεις εφαρμογής και λύσεις υπηρεσιών, οι οποίες προσέλκυσαν πολλούς εκθέτες στη μελέτη, καθώς επίσης και πολλοί σχετικοί επιχειρήσεις και εμπειρογνώμονες έρχονται να συμβουλευθούν, να ανταλλάξουν και να συζητήσουν τη συνεργασία.

 

   Οι γέφυρες διορθωτών που αναπτύσσονται και που παράγονται από Huixin έχουν εγκωμιαστεί από τους πελάτες για το μικρό μέγεθός τους, απλή εγκατάσταση, εκτός από anti-surge πινάκων κυκλωμάτων τη διαστημική, υψηλή τρέχουσα ικανότητα, και τη σταθερότητα προϊόντων κάτω από το υψηλό φορτίο.

 

   Μετά από την έκθεση, Huixin σύλλεξε μαζί για να γιορτάσει την επιτυχία με τους πελάτες. Η επιτυχής έκθεση οφείλεται αυτή τη φορά αναμφισβήτητα σε προσπάθειες που καταβάλλονται από Huixin στο παρελθόν, και φυσικά, έχει επίσης μια στενή σχέση με τους πελάτες μας. Τα δύο θα προωθήσουν και θα αναπτυχθούν μαζί προκειμένου να επιτύχουν τη μεγαλύτερη επιτυχία στο μέλλον.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για COMPUTEX Ταϊπέι 2019  1

 

Στοιχεία επικοινωνίας